Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Harry Potter and the Deathly Hallows... etc

Σήμερα πήγα με την Άννα και τη φίλη της την Ελευθερία (καλή κοπέλα, πλάκα έχει) να δούμε το HP7. Δύο εβδομάδες προσπαθώ να πάω αλλά δε μου καθόταν. Η ταινία ωραία ήταν, μόνο που η Άννα έλεγε βλακείες και δε σε άφηνε να φορτιστείς συναισθηματικά... Τι να πεις :P

Τώρα τα νέα από τη χορωδία... Ο ''Άγγελος'' αποφάσισε ότι θα πρέπει να κάνουμε πρόβες και τις Κυριακές γιατί λέει μόνο τα Σάββατα δε θα μας φτάσουν. Έχει κάποιο δίκιο γιατί η συναυλία είναι στις 20 Δεκεμβρίου. Όμως πάλι τα ίδια κάνουμε σχεδόν. Απ' ό,τι μου λένε οι πιο παλιοί, κάθε Χριστούγεννα τα ίδια λένε πάνω κάτω. Έχω την εντύπωση ότι θα βαρεθώ μετά από ένα σημείο, αν και είναι η δεύτερη χρονιά μου... Η σημερινή πρόβα δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά η χθεσινή είχε πολλή πλάκα. Λέγαμε το God Rest You Merry Gentlemen και ξαφνικά ο ''Άγγελος'' πιάνει τον κύριο Πισσαράκη(ένα δάσκαλο που βρισκόταν κοντά του εκείνη τη στιγμή και άρχισαν να χορεύουν βαλς. Στην ουσία μας κορόιδευαν γιατί το λέγαμε σαν βαλσάκι. Μόνο που εμείς είχαμε λιώσει στο γέλιο! 
Μετά πάμε να πούμε ένα άλλο τραγούδι και κλασσικά κουνάει τα χέρια ο μαέστρος να ''μπούμε''. Μπαίνει η πιανίστρια, εμείς τίιιιποτα. Mαέστρος:

Πάμε πάλι. Αυτή τη φορά δε ''μπαίνει'' το πιάνο. ''Άγγελος'':

Αυτό έγινε 2-3 φορές και στο τέλος λέει ο μαέστρος: ''Σε ποια κωμωδία παίζουμε;;;;'' 

Αλλά το καλύτερο ήταν μετά το διάλειμμα που η Βάσω κατουριόταν και έλεγε ότι θα τα κάνει πάνω της κι εγώ η αναίσθητη γελούσα :P
Με το που τελειώνουμε διακτινίστηκε στις τουαλέτες. Πάω να βγω και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με τον ''άγγελο'':
-Πού είναι η Βάσω;
-Στην τουαλέτα.
-Φώναξέ τη να της δώσω τις αφίσες.
Τον κοιτάω καλά καλά... Αλλά τι να κάνω, πάω στις τουαλέτες για πλάκα και φωνάζω:
''Βάσωωω!''
''Τι;''
''Ο ''Άγγελος'' θέλει να πας να σου δώσει τις αφίσες''
''Πες του δε μπορώ τώρα, κατουράω''
Γελάω...''Ναι θα πάω και θα του πω 'Κύριε η Βάσω δε μπορεί τώρα, κατουράει'!''
Το χαχανητό της Βάσως αντηχεί στις τουαλέτες...

Τα σχόλια δικά σας...

Επίσης χθες το κινητό μου μού έπεσε όταν ήμαστε στο γκαράζ και η οθόνη έχει κάτι εκπληκτικά ραγίσματα να κάθεσαι να τα χαζεύεις. Αύριο πάει για φτιάξιμο. Επίσης αύριο θα πάω να βοηθήσω να βάψουμε την τάξη και πρέπει στις 10 να είμαι έξω από το σχολείο. Τελικά αυτοί οι άνθρωποι είναι βάρβαροι. Δε μπορείς να κοιμηθείς ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου